Zelfbedacht

ik heb het zelf bedacht
maar stoppen mag ik niet
het geeft me soms verdriet
lig wakker in de nacht

het houdt me in zijn macht
wil niet dat jij dat ziet
ik heb het zelf bedacht
maar stoppen kan ik niet

weet ik waar ik op wacht
en wat het mij dan biedt?
ik hoop dat ik geniet
wanneer het is volbracht
ik heb het zelf bedacht

Advertentie

2 gedachtes over “Zelfbedacht

    • Hoi Patricia, bedankt voor je reactie. Dit gedicht is geschreven vanuit een gevoel dat een hoop mensen denk ik wel herkennen, dat je ergens aan begonnen bent en het je stress geeft en je toch een gevoel hebt dat je het moet afmaken. Dit kunnen hele kleine, maar ook grotere dingen in het leven zijn. Groet, Klaas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s