Wat is jouw favoriete gedicht?

Op zondag 26 mei zal ik bij de open dag van de Lindenberg twee gedichten voordragen. Om mij te helpen kiezen welke gedichten ik zal voordragen, wil ik graag weten wat jouw favoriete gedicht is!

Een gedachte over “Wat is jouw favoriete gedicht?

  1. Klaas het was moeilijk kiezen, er zijn veel prachtige gedichten bij, waar ik de tranen van in mijn ogen krijg. De tafel van Twee vind ik wel de allermooiste. Maar ook ochtendgloren, de maandagavond muziekles en Federer zijn prachtig, en de andere ook! Ik hoop dat je er nog veel maakt!

    Veel succes en plezier zondag!

    Carla

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s