Langs de Lange Lindenlaan

Blauwe lucht, geen rook
En geen asfalt ook
Ooit heeft hier haar huis gestaan
Hout in plaats van staal
Rust was heel normaal
Langs de Lange Lindenlaan

Zij lagen zij aan zij
In een stille wei
Hand in hand naar huis gegaan
Terug naar vroeger maar
’t Was nog niet zo naar
Langs de Lange Lindenlaan

Advertentie

2 gedachtes over “Langs de Lange Lindenlaan

  1. Hoi Klaas,

    Ik kom net terug van een stukje 7-heuvelen heen en weer van af het canadees kerkhof. Vanwege het tijdstip dacht ik van ik maak een lekkere lunch en kijk meteen of er emailtje is binnen gekomen en waarempel. De klanken van Klaas. Een mooi gedicht en het doet mij denken aan mijn opoe Lindenlaan. De moeder van mijn moeder, die heeft vroeger op de Lindenlaan gewoond. Later zijn ze weer verhuisd naar het Kruispad (bij hup yen).

    Groetjes, pap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s